TC op zoek naar een extra Fours team

Op 22 juli wordt het NK-fours outdoor gespeeld in Enschede. Het inschrijftermijn is verlopen en er zijn 11 teams ingeschreven. De TC wil hierbij een oproep doen voor nog een team zodat er een indeling met drie poules gemaakt kan worden.

Na aanmelding van een extra team, bleek dat bij de vereniging van een team de aanmelding niet bij de TC was aangekomen. Om dat team toch te kunnen laten spelen en ook inmiddels de extra team is geaccepteerd, zoekt de TC verder naar een 12e team.

Enschedese wethouder blijkt bowlstalent

Jurgen van Houdt, wethouder van de gemeente Enschede, heeft woensdag 31 mei met het werpen van enkele bowlsballen de nieuwe outdoor rinks van de Enschedese Bowls Vereniging officieel geopend. De trotse vereniging, die ook nog eens het 25- jarig bestaan viert, heeft nu de beschikking over een pracht bowlsaccommodatie. En vanaf nu kunnen er in het oosten van het land ook NK's outdoor worden gehouden.

Voetballers maken kennis met bowls

Bowlsvereniging Haaksbergen heeft op zaterdag 10 juni een bowls demonstratie gegeven bij voetbalvereniging Sportclub Doesburg. Er was niet zo veel belangstelling maar het enthousiasme was er niet minder om. 

Zonnig en warm Ons Kinnehim Pairs

Het was het weekeinde van 27 en 28 mei zonnig, warm en gezellig op de outdoor rinks van Ons Kinnehim in Haarlem waar een tweedaags pairstoernooi werd gehouden. Jan Reinders en Saskia Schaft weestonden de hitte het beste en wonnen. De volledige uitslag is hier te downloaden.

NIOBB blij met cheque van Nederlandse Loterij

De Nederlandse Indoor en Outdoor Bowls Bond is blij met de cheque die de penningmeester van de Nederlandse Loterij heeft ontvangen. De Nederlandse Loterij is ontstaan na een fusie van de Lotto, de Staatsloterij en andere kansspelorganisaties. Een bedrag van 18.424 euro is via NOC*NSF naar de bankrekening van de NIOBB overgemaakt, zijnde de afdracht van het boekjaar 2016.  

Pagina's