Nationale Sportweek en AH Sportactie

Maar liefst dertig bonden waren dinsdag 18 april aanwezig in Nieuwegein tijdens de inspiratiesessie over Nationale Sportweek en de AH Sportactie: twee projecten om sportdeelname in Nederland te verhogen. De maand september wordt dé maand om je sport en je clubs in de spotlights te zetten! Want van 9 tot en met 17 september vindt de 14e editie van de Nationale Sportweek plaats én 4 september start een landelijke spaaractie op sport met Albert Heijn.

ABC team wint NK triples indoor

In Almere werd de finale van het NK triples gespeeld. Na de afgelasting wegens het slechte weer in januari, was er weer een probleem rond deze NK. Wegens verkeershinder was de A1 naar de A6 afgesloten. De organisatie van ABC had ruim van te voren alle verenigngen en teams ingelicht zodat ze tijdig maatregelen konden nemen. Ondanks dat waren drie teams onvolledig.

Bonden sturen brief aan informateur

Het NOC*NSF heeft samen met tien kleine sportbonden, waaronder de NIOBB, een brief gestaard aan informateur Edith Schippers. Ze vragen de bewindsvrouwe om financiering van ouderensport uit welzijn mogelijk te maken, door in elk geval de schotten tussen welzijn, zorg en sport tegen te gaan/op te heffen; te stimuleren dat geschikt sportaanbod voor de doelgroep ouderen wordt georganiseerd en onder de aandacht wordt gebracht, van de doelgroep én intermediairs.

Nieuwe Inside Bowls is uit

De nieuwste editie van het bowlsmagazine Inside Bowls is verschnene. Deze keer met verslagen en foto's van het in januari gehouden WK in Potters. Klik hier om het tijdschrift te openen

Pagina's