Bonden sturen brief aan informateur

Het NOC*NSF heeft samen met tien kleine sportbonden, waaronder de NIOBB, een brief gestaard aan informateur Edith Schippers. Ze vragen de bewindsvrouwe om financiering van ouderensport uit welzijn mogelijk te maken, door in elk geval de schotten tussen welzijn, zorg en sport tegen te gaan/op te heffen; te stimuleren dat geschikt sportaanbod voor de doelgroep ouderen wordt georganiseerd en onder de aandacht wordt gebracht, van de doelgroep én intermediairs.

Nieuwe Inside Bowls is uit

De nieuwste editie van het bowlsmagazine Inside Bowls is verschnene. Deze keer met verslagen en foto's van het in januari gehouden WK in Potters. Klik hier om het tijdschrift te openen

NK Fours Indoor

Het NK fours is gewonnen door een team van bowlsvereniging Haaksbergen. (Norma Braun, Margje Kooistra, Anny ten Theije en Henny Rietman), teams van Woods Apeldoorn werd tweede en team van BC Almelo derde. 
Rest van de uitslag:
4 Haaksbergen
5 BC Ouderijn
6 ABC Almere
7 Oud Beijerland
8 De Jack uit Renkum.

 

Bowls Club Almelo Triples toernooi

In Almelo is het jaarlijkse BCA Triples toernooi gehouden. Het werd weer een sportief en gezellig toernooi met meer dan 110 deelnemers(sters) in 38 teams. Na een spannende strijd werden de winnaars Apeldoorn 1 met Herman v.d.Maaten, Piet Mantel en Henk Veenstra. Tweede plaats Almelo 6 met Tjitske Veenstra, Elly Euren en Betsie Bergboer. Derde plaats Quick 1888 met Nico de Ronde, Grada Derksen en Mimi Hermes. Van harte gefeliciteerd. De toernooi organisatie was in handen van Gerrit Velthuis. Umpire Anni Voskam-Bok.

WIBC Swansea

In Swansea wort het World Indoor Bowls Championship georganiseerd door het WIBC. Nederland is vertegenwoordigd met twee teams. Michel van Weerenburg en Saskia Schaft en het team van Caroline de Graaff en Maus van Tol. Jan Reinders was mee als teammanager.

Pagina's