Als u bowlsartikelen (bowls, kleding, schoenen, etc.) van de hand wilt doen dan kunt deze hier te koop aanbieden door het plaatsen van een advertentie. Ook als u op zoekt bent naar tweedehands bowlsmaterialen kunt u hier terecht.

Zoekt u een medespeler of medespelers dan bent u hier aan het goede adres. Kies dan als categorie "Speler zoekt speler".

Wilt u een advertentie plaatsen dan zult u geregistreerd gebruiker moeten zijn van deze site. U kunt zich registreren via het formulier links op de pagina (klik op "Registreer"). De reden van registratie is het voorkomen van ongewenste spam tussen de gewone advertenties.

Als u zich geregistreerd heeft kunt u via het inlogformulier links op de pagina inloggen. Onder de menukop "Bowlsplaats" verschijnt dan de keuze "Advertentie plaatsen". Vul het formulier in, klik op "Opslaan" en uw advertentie is geplaatst.

Om de advertentie te wijzigen of verwijderen klikt u op "Bowlsplaats" en vervolgens op "Advertentie wijzigen of verwijderen". U wordt vriendelijk verzocht uw advertentie te verwijderen zodra het beoogde doel bereikt is.

NB Commerciële advertenties zijn niet toegestaan en worden verwijderd.